Wat te doen met Pasen

Met Pasen er op uit op de WaddenVoor vele mensen zijn de Waddeneilanden hoe dan ook al de bestemming die de voorkeur heeft tijdens het paasweekend vanwege de rust en natuur die er natuurlijk hoe-dan-ook te vinden zijn.

Maar laat u ook verrassen door de leuke paasuitjes. Van paasmarkten tot speciale paastochten over de eilanden, die voor u klaar staan op 1ste en 2de Paasdag (in 2020 op zondag 12 en maandag 13 april).

Texel Vlieland Terschelling Ameland Schiermonnikoog

Activiteiten op Texel met Pasen

Op Texel gaat u zich dit Paasweekend zeker niet vervelen met de diverse paasuitjes die er gepland staan. Lekker rondneuzen doet u op één van de markten of brengt u liever uw tijd door met de wollige lammetjes?

Lammetjeswandeltocht *Afgelast*

Lammetjeswandeltocht
Den Burg, Den Burg - Leuk om te doen op 2de Paasdag is deelnemen aan de jaarlijkse Lammetjeswandeltocht op Texel en zo het hele eiland al wandelend op een unieke manier te verkennen. De tocht biedt de mogelijkheid aan om verschillende afstanden mee te doen, van 5 t/m 40 kilometer, [...]

Lees verder over wat te doen maandag 05 april bij .

Wat te doen op Vlieland met Pasen

Ook zonder paaseieren hoeft u zich op Vlieland geen seconde te vervelen. Tijdens de boottocht gaat u namelijk naar iets heel anders op zoek, zeehonden!

Phoca Waddentochten *Afgelast*

Phoca Waddentochten
Informatiecentrum De Noordwester, Oost-Vlieland - Een leuk uitje op Vlieland met o.a. Pasen is ook het verkennen van het Wad tijdens een Phoca Waddentocht. Wat begint op de boot, met een hapje en een drankje, wordt al snel het verkennen van het Wad met uw voeten in de blubber. Wel [...]

Lees verder over wat te doen zaterdag 11 april t/m maandag 13 april bij .

Pasen op Terschelling

Een volledig verzorgd paasuitje kunt u met een gerust hart overlaten aan Puur Terschelling deze Pasen.

Paastochten

Paastochten
Puur Terschelling, Terschelling - Op Paaszaterdag en Paaszondag organiseert Puur Terschelling de leukste Paastochten om het mooie Terschelling op een unieke manier te verkennen. Om te beginnen laat u het landschap u verrassen tijdens een huifkartocht door o.a. de duinen en langs cranberryvelden. Bij terugkomst op de boerderij kunnen [...]

Lees verder over wat te doen zaterdag 03 april t/m zondag 04 april bij .

Het paasweekend op Ameland

Pasen op Ameland biedt een kijkje op een hele andere traditie dan de Paashaas. Wat dacht u van prachtige paarden die de reddingsboot te water laten?

Demonstratie paardenreddingboot *Afgelast*

Demonstratie paardenreddingboot
Maritiem Centrum Abraham Fock, Hollum - Tijdens uw vakantie op Ameland mag u de hedendaagse demonstraties van de paardenreddingboot eigenlijk niet gemist hebben. Een eerbetoon aan het verleden! Eerst over land, dan over het strand en zelfs tot in de zee. De trotse viervoeters zijn de sterren van deze unieke show. [...]

Lees verder over wat te doen zaterdag 03 april bij .

Met Pasen naar Schiermonnikoog

De natuur en het mooie historische dorp beloven u tijdens Pasen goed te zullen vermaken!

Bezoekerscentrum Schiermonnikoog

Ontdek het eiland bij Bezoekerscentrum Schiermonnikoog Van de cultuurhistorische zaal tot de kinderhoek in het Bezoekerscentrum Schiermonnikoog vormen het ideale begin van uw verkenningstocht over het eiland. Zo is er de permanente expositie die u aan de hand neemt door de verschillende landschappen die het eiland rijk is. Van Wad tot [...] Bezoekerscentrum Schiermonnikoog verder lezen.

Nieuwsgierig naar meer? Ondek wat er op de Waddeneilanden te beleven valt.

Texel Vlieland Terschelling Ameland Schiermonnikoog