Wat te doen met Pasen

Met Pasen er op uit op de WaddenVoor vele mensen zijn de Waddeneilanden hoe dan ook al de bestemming die de voorkeur heeft tijdens het paasweekend vanwege de rust en natuur die er natuurlijk hoe-dan-ook te vinden zijn.

Maar laat u ook verrassen door de leuke paasuitjes. Van paasmarkten tot speciale paastochten over de eilanden, die voor u klaar staan op 1ste en 2de Paasdag (in 2024 op zondag 31 maart en maandag 1 april).

Texel Vlieland Terschelling Ameland Schiermonnikoog

Activiteiten op Texel met Pasen

Op Texel gaat u zich dit Paasweekend zeker niet vervelen met de diverse paasuitjes die er gepland staan. Lekker rondneuzen doet u op één van de markten of brengt u liever uw tijd door met de wollige lammetjes?

Lammetjeswandeltocht

Lammetjeswandeltocht
Den Burg, Den Burg - Leuk om te doen op 2de Paasdag is deelnemen aan de jaarlijkse Lammetjeswandeltocht op Texel en zo het hele eiland al wandelend op een unieke manier te verkennen. De tocht biedt de mogelijkheid aan om verschillende afstanden mee te doen, van 5 t/m 40 kilometer, [...]

Lees verder over wat te doen maandag 01 april bij .

Wat te doen op Vlieland met Pasen

Ook zonder paaseieren hoeft u zich op Vlieland geen seconde te vervelen. Tijdens de boottocht gaat u namelijk naar iets heel anders op zoek, zeehonden!

Geen evenementen

Pasen op Terschelling

Een volledig verzorgd paasuitje kunt u met een gerust hart overlaten aan Puur Terschelling deze Pasen.

Paastochten

Paastochten
Puur Terschelling, Terschelling - Op Paaszaterdag en Paaszondag organiseert Puur Terschelling de leukste Paastochten om het mooie Terschelling op een unieke manier te verkennen. Om te beginnen laat u het landschap u verrassen tijdens een huifkartocht door o.a. de duinen en langs cranberryvelden. Bij terugkomst op de boerderij kunnen [...]

Lees verder over wat te doen zaterdag 30 maart t/m zondag 31 maart bij .

Het paasweekend op Ameland

Pasen op Ameland biedt een kijkje op een hele andere traditie dan de Paashaas. Wat dacht u van prachtige paarden die de reddingsboot te water laten?

Demonstratie paardenreddingboot

Demonstratie paardenreddingboot
Maritiem Centrum Abraham Fock, Hollum - Tijdens uw vakantie op Ameland mag u de hedendaagse demonstraties van de paardenreddingboot eigenlijk niet gemist hebben. Een eerbetoon aan het verleden! Eerst over land, dan over het strand en zelfs tot in de zee. De trotse viervoeters zijn de sterren van deze unieke show. [...]

Lees verder over wat te doen zaterdag 30 maart bij .

Met Pasen naar Schiermonnikoog

De natuur en het mooie historische dorp beloven u tijdens Pasen goed te zullen vermaken!

Informatiecentrum Het Baken

Informatiecentrum Het Baken Informatiecentrum Het Baken is de nieuwe locatie voor het bezoekerscentrum Schiermonnikoog. En vormt het ideale begin van uw verkenningstocht over het eiland. Op de locatie treft u zowel VVV Schiermonnikoog als Natuurmonumenten die u voorzien van alle gewenste informatie voor uw verblijf. U kunt er [...] Informatiecentrum Het Baken verder lezen.

Nieuwsgierig naar meer? Ondek wat er op de Waddeneilanden te beleven valt.

Texel Vlieland Terschelling Ameland Schiermonnikoog