Vakantiehuisjes Ankerplaats

Vakantiehuis op Ankerplaats, VlielandVlakbij het Noordzeestrand op Vlieland vindt u de vakantiehuisjes van Ankerplaats. Hier kunt u van diverse particulieren huisjes huren voor een weekendje weg.

Ankerplaats kent aan de ene kant het strand en de zee en de andere kant het bos. Omringd door de natuur geniet u in de beschutting van de privacy van uw huisje en kunt u met gemak het eiland verder verkennen.

Huisje huren voor 2 tot 8 personen

Van huisjes voor 2 tot 8 personen voor uw vakantie of weekendje weg ontdekt u in Ankerplaats. De ideale uitvalsbasis voor uw uitstapjes op het eiland.

Vakantiehuisje De Ontdekking van de Hemel

Vakantiehuisje De Ontdekking van de Hemel in Ankerplaats op Vlieland Dit vakantiehuisje in het vakantiegebied Ankerplaats bestaat uit twee huisjes on één kap. Aan de ene kant de Ontdekking, aan de andere de Hemel. De huisjes zijn geschikt voor 2 á 3 personen en liggen aan de rand van het bos waardoor u over een [...] Vakantiehuisje De Ontdekking van de Hemel verder lezen.

Vakantiehuisjes Boszicht en Zeezicht

Vakantiehuisjes Boszicht en Zeezicht in Ankerplaats op Vlieland Recentelijk volledig opgeknapt, kunt u vandaag de dag in alle comfort van uw vakantie genieten in de vakantiehuisjes Boszicht en Zeezicht waar ieder tot 8 personen kunnen verblijven. Dankzij de ligging in Ankerplaats liggen strand en bos op loopafstand. Deze twee onder één kap huisjes [...] Vakantiehuisjes Boszicht en Zeezicht verder lezen.

Vakantiehuisjes Duinzicht 1 en 2

Vakantiehuisje Duinzicht in Ankerplaats op Vlieland Het vakantiehuisje Duinzicht is een twee onder één kap waarbij ieder huisje de ruimte biedt aan 8 personen. Ideaal voor een weekendje Vlieland met het hele gezin of met vrienden. De sfeervolle inrichting van het huisje vindt u terug in zowel de woon- als de [...] Vakantiehuisjes Duinzicht 1 en 2 verder lezen.

Vakantiehuisje Albatros

Vakantiehuisje Albatros in Ankerplaats op Vlieland Als uitvalsbasis om Vlieland te verkennen, kunt u terecht bij vakantiehuisje Albatros dat te midden van het vakantiegebied Ankerplaats ligt. Dit betekent dat het huisje omringd wordt door de duinen en uw met gemak een uitstapje maakt naar ofwel het strand ofwel het bos of [...] Vakantiehuisje Albatros verder lezen.

Vakantiehuisje Jan van Gent

Vakantiehuisje Jan van Gent in Ankerplaats op Vlieland In het vakantiegebied Ankerplaats op Vlieland bevindt zich ook het vakantiehuisje Jan-van-gent, een vrijstaand vakantiehuis met ruimte en slaapplek voor 6 personen. Te midden van de duinen ontsnapt u hier gegarandeerd even lekker aan het drukke bestaan en kunt u dankzij de ligging op uw [...] Vakantiehuisje Jan van Gent verder lezen.

Vakantiehuisjes Duyn en Rijd

Vakantiehuisjes Duyn & Rijd in Ankerplaats op Vlieland De combinatie van de zeewind, zon en het geruis van de zee garanderen dat u in de twee onder één kap vakantiehuisjes Duyn & Rijd in vakantiegebied Ankerplaats een heerlijk ontspannen vakantie tegemoet ziet. Of u nou liever van het zonnetje geniet op het terras [...] Vakantiehuisjes Duyn en Rijd verder lezen.

Vakantiehuisjes Hellum en Doorn

Vakantiehuisjes Hellum & Doorn in Ankerplaats op Vlieland De twee onder één kap waarin de vakantiehuisjes Hellum & Doorn zich bevinden is één van de drie woningen op een in vakantiegebied Ankerplaats rij die zich op steenworp afstand van het strand bevinden. Na slechts honderd meter voelt u het zand dan ook al [...] Vakantiehuisjes Hellum en Doorn verder lezen.

Vakantiehuisjes Ruygte en Sant

Vakantiehuisjes Ruygte & Sant in Ankerplaats op Vlieland In ieder van deze twee onder één kap vakantiehuisjes in vakantiegebied Ankerplaats kunt u met 4 personen terecht voor uw zomervakantie of gewoon lekker een weekendje Vlieland. De woonkamers beschikken over open keukens en een zit- en eetgedeelte waar vandaan u met gemak de tuindeuren [...] Vakantiehuisjes Ruygte en Sant verder lezen.