Huisje huren Ankerplaats, Vlieland

Vakantiehuis op Ankerplaats, VlielandEen vakantiehuisje huren op Vlieland kan bij de Ankerplaats. Ankerplaats is een vakantiehuizenterrein vlakbij het Noordzeestrand met huisjes van diverse particulieren.

Het terrein ligt tussen aan de ene kant het strand en de zee en de andere kant het bos. Omringd door de natuur geniet u in de beschutting van de privacy van uw huisje en kunt u met gemak het eiland verder verkennen.

Huisje huren voor 2 tot 8 personen

Van huisjes voor 2 tot 8 personen voor uw vakantie of weekendje weg ontdekt u in Ankerplaats. De ideale uitvalsbasis voor uw uitstapjes op het eiland.

Vakantiehuisje De Ontdekking van de Hemel

Vakantiehuisje De Ontdekking van de Hemel in Ankerplaats op Vlieland Dit vakantiehuisje in het vakantiegebied Ankerplaats bestaat uit twee huisjes onder één kap. Aan de ene kant de Ontdekking, aan de andere de Hemel. De huisjes zijn geschikt voor 2 á 3 personen en liggen aan de rand van het bos waardoor u over een [...] Vakantiehuisje De Ontdekking van de Hemel verder lezen.

Vakantiehuisjes Boszicht en Zeezicht

Vakantiehuisjes Boszicht en Zeezicht in Ankerplaats op Vlieland In beide de vakantiehuisjes Boszicht en Zeezicht kunnen tot 8 personen kunnen verblijven. Heerlijke huisjes om in alle comfort van uw vakantie te genieten. Dankzij de ligging in Ankerplaats liggen strand en bos op loopafstand. Deze twee onder één kap huisjes delen weliswaar de voordeur, [...] Vakantiehuisjes Boszicht en Zeezicht verder lezen.

Vakantiehuisjes Duinzicht 1 en 2

Vakantiehuisje Duinzicht in Ankerplaats op Vlieland Het vakantiehuisje Duinzicht is een 2 onder 1 kap waarbij ieder huisje de ruimte biedt aan 8 personen. Ideaal voor een weekendje Vlieland met het hele gezin of met vrienden. De sfeervolle inrichting van het huisje vindt u terug in zowel de woon- als de [...] Vakantiehuisjes Duinzicht 1 en 2 verder lezen.

Vakantiehuisje Albatros

Vakantiehuisje Albatros in Ankerplaats op Vlieland Als uitvalsbasis om Vlieland te verkennen, kunt u terecht bij vakantiehuisje Albatros. Een gemoedelijk huisje te midden van het vakantiegebied Ankerplaats. Dit betekent dat het huisje omringd wordt door de duinen. En u dus met gemak een uitstapje maakt naar ofwel het strand ofwel het [...] Vakantiehuisje Albatros verder lezen.

Vakantiehuisje Jan van Gent

Vakantiehuisje Jan van Gent in Ankerplaats op Vlieland In het vakantiegebied Ankerplaats op Vlieland bevindt zich ook het vakantiehuisje Jan-van-gent. Een vrijstaand vakantiehuis met ruimte en slaapplek voor 6 personen. Te midden van de duinen ontsnapt u hier gegarandeerd even lekker aan het drukke bestaan. En kunt u dankzij de ligging op uw [...] Vakantiehuisje Jan van Gent verder lezen.

Vakantiehuisjes Duyn en Rijd

Vakantiehuisjes Duyn & Rijd in Ankerplaats op Vlieland In de 2 onder 1 kap vakantiehuisjes Duyn & Rijd in vakantiegebied Ankerplaats ziet u een heerlijk ontspannen vakantie tegemoet. De combinatie van de zeewind, de zon en het geruis van de zee hebben vele bezoekers al weten te verleiden. Of u nou liever van [...] Vakantiehuisjes Duyn en Rijd verder lezen.

Vakantiehuisjes Hellum en Doorn

Vakantiehuisjes Hellum & Doorn in Ankerplaats op Vlieland De vakantiehuisjes Hellum & Doorn bevinden in een 2 onder 1 kap. En is één van de drie woningen op een rij in vakantiegebied Ankerplaats die zich op steenworp afstand van het strand bevinden. Na slechts honderd meter voelt u het zand dan ook al [...] Vakantiehuisjes Hellum en Doorn verder lezen.

Vakantiehuisjes Ruygte en Sant

Vakantiehuisjes Ruygte & Sant in Ankerplaats op Vlieland In ieder van deze 2 onder 1 kap vakantiehuisjes in vakantiegebied Ankerplaats kunt u met 4 personen terecht. Voor uw zomervakantie of gewoon lekker een weekendje Vlieland. De woonkamers beschikken over open keukens en een zit- en eetgedeelte. Waar vandaan u met gemak de tuindeuren [...] Vakantiehuisjes Ruygte en Sant verder lezen.