Bungalowpark De Monnik

Vakantiepark De Monnikoog op SchiermonnikoogBungalowpark De Monnik treft u aan ten oosten van het dorp Schiermonnikoog. Een bungalowpark dat bestaat uit een groot aantal vakantiehuisjes die u van individuele huurders kunt huren.

Door bomen omringd biedt het bungalowpark zowel de rust en privacy als een centraal gelegen uitvalsbasis voor uw uitstapjes op het eiland.

Behalve een unieke ervaring biedt het ook een rustgevende omgeving, alle gemakken van thuis en toch het ultieme vakantiegevoel midden in de natuur.

6 personen 5 personen 4 personen 2 personen

Huisjes te huur voor 6 personen

Met een groep vrienden er op uit of het hele gezin mee op vakantie? Laat u door de ruime huisjes op Schiermonnikoog positief verrassen en geniet van het bungalowpark te midden van de natuur.

Vakantiehuisje De zee, de zee

Vakantiehuisje De zee, de zee in Bungalowpark De Monnik De zee, de zee is de bijzondere naam van een luxe vakantiehuisje in Bungalowpark De Monnik voor 6 personen dat dankzij het vele glas in het ontwerp u het gevoel geeft echt midden in de natuur te zitten. De moderne inrichting biedt verder alle comfort [...] Vakantiehuisje De zee, de zee verder lezen.

Vakantiehuisje Dijkzathe

Vakantiehuisje Dijkzathe in Bungalowpark De Monnik Omringd door het groen in Bungalowpark De Monnik, biedt het huisje Duikzathe alle privacy terwijl u met drie slaapkamers toch de ruimte heeft voor het hele gezin. Het huisje is geschikt voor maximaal 6 personen. Zo beschikt u bij zonnig weer over de uitgebreide tuin [...] Vakantiehuisje Dijkzathe verder lezen.

Vakantiehuisje IJsvogel

Vakantiehuisje IJsvogel in Bungalowpark De Monnik Een luxe vakantiehuis op Schiermonnikoog? Bekijk dan zeker het huisje IJsvogel in Bungalowpark De Monnik dat voor 6 personen een uitstekende vakantiebestemming is. Zo beschikt het huisje over een ruime comfortabele woonkamer gecombineerd met open keuken die van alle benodigde apparatuur voorzien is. De slaapkamers [...] Vakantiehuisje IJsvogel verder lezen.

Huisjes te huur voor 5 personen

Voor jong en oud valt er genoeg te beleven op Schiermonnikoog. Kies als uitvalsbasis één van de leuke huisjes in Bungalowpark De Monnik.

Vakantiehuisje De Trekvogels

Vakantiehuisje De Trekvogels in Bungalowpark De Monnik Het huisje De Trekvogels is voorzien van alle gemakken zoals tv, wifi en een complete nieuwe keuken. U wandelt er uw tuin in via de schuifpui waarna u heerlijk van het zonnetje geniet in uw beschutte tuin. Ook binnen is er alle gelegenheid om lekker [...] Vakantiehuisje De Trekvogels verder lezen.

Vakantiehuisje Hannekommen

Vakantiehuisje Hannekommen in Bungalowpark De Monnik Het vakantiehuisje Hannekommen past met de houten wanden en sfeervolle inrichting ook uitstekend in het gebied. Officieel valt het net buiten het Bungalowpark De Monnik maar biedt even goed de rust en ontspanning waar u naar op zoekt bent tijdens uw vakantie. Aanvullend op de [...] Vakantiehuisje Hannekommen verder lezen.

Vakantiehuisje Jolijn

Vakantiehuisje Jolijn in Bungalowpark De Monnik Huisje Jolijn is een goed onderhouden vakantiehuisje met 3 slaapkamers (max. 5 personen) met comfortabele boxspringbedden, een open keuken en uiteraard biedt ook hier de natuurrijke omgeving een heerlijk plekje om aan de drukte te ontsnappen. Verder treft u er alle faciliteiten aan die u [...] Vakantiehuisje Jolijn verder lezen.

Huisjes te huur voor 4 personen

Met vrienden of een jong gezin is een vakantiehuisje op Schiermonnikoog zeker een aanrader!

Vakantiehuisje De Krimp

Vakantiehuisje De Krimp in Bungalowpark De Monnik Vakantiehuisje De Krimp ligt vrijwel volledig aan de zuidkant van Bungalowpark de Monnik en biedt daardoor een plekje waar u heerlijk met tot 4 personen kunt ontspannen. Het vrijstaande huisje biedt namelijk aan beide kanten een beschut terras omringd door groen en heeft met de [...] Vakantiehuisje De Krimp verder lezen.

Vakantiehuisje Kompas

Vakantiehuisje Kompas in Bungalowpark De Monnik Een ruime tuin en beschut terras garanderen ook van uw verblijf in het huisje Kompas op Bungalowpark De Monnik een ontspannen vakantie te maken. Om het te bewijzen brengen ook de eigenaren zelf er regelmatig een vakantie door en zetten voor u de puntjes op [...] Vakantiehuisje Kompas verder lezen.

Huisjes te huur voor 2 personen

Een sfeervol vakantiehuisje is natuurlijk een uitstekende locatie om met z’n tweeën uw tijd doorbrengen midden in de natuur op Schiermonnikoog.

Vakantiehuisje De Bynkebos

Vakantiehuisje De Bynkebos in Bungalowpark De Monnik Voor een weekendje weg op Schiermonnikoog met 2 personen kunt u terecht in huisje De Bynkebos in het Bungalowpark De Monnik. Het huisje is uitstekend onderhouden en beschikt dan ook over o.a. (gratis) draadloos internet, comfortabele boxsprings in de slaapkamer en flatscreen televisie. Daarnaast kunt [...] Vakantiehuisje De Bynkebos verder lezen.