Bungalowpark Klein Zwitserland

Bungalowpark Klein Zwitserland op SchiermonnikoogVakantiehuisje op Schiermonnikoog? Tussen het dorp Schiermonnikoog en het Westerstrand in ontdekt u te midden van de duinen bungalowpark Klein Zwitserland. In tegenstelling tot grootschalige parken, zijn de vakantiehuisjes hier in bezit van particulieren en kunt u ze direct van hen huren voor uw vakantie op het eiland.

Uniek aan het park is de natuurlijk beschutting die geboden wordt door de duinenrijen. Verder liggen zowel het strand als het dorp op steenworp afstand, wat een huisje in bungalowpark Klein Zwitserland tot de ideale uitvalsbasis maakt om het eiland te verkennen.

6 personen 5 personen 4 personen

Huisjes te huur voor 6 personen

Met vrienden of familie een weekendje of weekje genieten van het leven op het eiland? U zult aan rust en ruimte geen gebrek hebben.

Vakantiehuisje Dwergstern

Vakantiehuisje Dwergstern in bungalowpark Klein Zwitserland Met maar liefst 5 terrassen omgeven, is vakantiehuisje Dwergstern in Klein Zwitserland een comfortabele uitvalsbasis voor uw vakantie op Schiermonnikoog. Het unieke ontwerp maakt dat de eet-, woonkamer en loungevide op verschillende niveaus een unieke ruimte creëren. Zo kunt u vanuit eindeloos veel perspectieven genieten [...] Vakantiehuisje Dwergstern verder lezen.

Vakantiehuisje Hendrik

Vakantiehuisje Hendrik in bungalowpark Klein Zwitserland In Bungalowpark Klein Zwitserland ontdekt u temidden van de duinen het vakantiehuisje Hendrik dat ruimte biedt aan 6 personen. Neem plaats in de zonovergoten woonkamer of wandel het terras op en laat u door de zonnestralen verwarmen in de duinkom waar het huisje zich bevindt. [...] Vakantiehuisje Hendrik verder lezen.

Vakantiehuisje Brammert

Vakantiehuisje Brammert in bungalowpark Klein Zwitserland Van plan om het eiland echter te verkennen? Dan staan er om te beginnen 2 fietsen voor u klaar bij vakantiehuisje Brammert in Bungalowpark Klein Zwitserland. Mocht u de volledige capaciteit van 6 personen benutten, kunt u hiermee in ieder geval het dorp bereiken om [...] Vakantiehuisje Brammert verder lezen.

Vakantiehuisje Ellert

Vakantiehuisje Ellert in bungalowpark Klein Zwitserland Welkom in huisje Ellert in Bungalowpark Klein Zwitserland waar u omringd door natuurgebied het eilandleven ten volste ervaart. Net als de Brammert bent u hier voorzien van o.a. 2 fietsen en ligt het huisje temidden van de duinen, wat een uitstapje naar het strand, het [...] Vakantiehuisje Ellert verder lezen.

Huisjes te huur voor 5 personen

Dankzij de ligging van Klein Zwitserland is er voor het hele gezin genoeg te beleven. Van spelen op het strand en in de duinen voor de kinderen tot lekker wandelen en fietsen voor de ouders.

Vakantiehuisje De Utflecht

Vakantiehuisje De Utflecht in bungalowpark Klein Zwitserland Stelt u zich eens voor, heerlijk in de ochtendzon op het overdekte terras, midden in de duinen, terwijl u de zeelucht inademt. Dat beleeft u bij het huisje De Utflecht in Bungalowpark Klein Zwitserland. Waar u ook kijkt door de grote vensters bent u omringd [...] Vakantiehuisje De Utflecht verder lezen.

Vakantiehuisje Oude Wal

Vakantiehuisje Oude Wal in bungalowpark Klein Zwitserland Comfortabel genieten doet u in huisje Oude Wal dat dankzij de ligging in Bungalowpark Klein Zwitserland en met de eigen duinenrij veel privacy biedt en waar het u aan groen niet zal ontbreken. Het houten ontwerp maakt dat het opgaat in het landschap en de [...] Vakantiehuisje Oude Wal verder lezen.

Vakantiehuisje Rifhoek

Vakantiehuisje Rifhoek in bungalowpark Klein Zwitserland Te midden van het duingebied op Schiermonnikoog ontdekt u in Bungalowpark Klein Zwitserland vakantiehuisje Rifhoek. Het gaat hier om een 2-onder-1-kap, maar van de buren zult u dankzij de heg niets of weinig meekrijgen. Het huisje beschikt over een moderne keuken voorzien van oven, magnetron [...] Vakantiehuisje Rifhoek verder lezen.

Huisjes te huur voor 4 personen

Stelletjes, vrienden en jonge gezinnen ontdekken in Klein Zwitserland het comfort van een eigen huisje en dat op 10 minuten van het strand of natuurlijk het in de zomer bruisende centrum van het dorp.

Vakantiehuisje Kleine Beer

Vakantiehuisje Kleine Beer in bungalowpark Klein Zwitserland Onthaasten van het dagelijks leven? Bezoek vakantiehuisje Kleine Beer in Bungalowpark Klein Zwitserland op Schiermonnikoog voor een rustgevend verblijf. Enerzijds dankzij de ligging, midden in de duinen, anderzijds dankzij het warme interieur dat nog eens versterkt wordt door de sfeervolle houtkachel. Met vier personen heeft [...] Vakantiehuisje Kleine Beer verder lezen.