Hotels op Vlieland. Van het dorp tot bij het strand.

Hotel op VlielandHieronder vindt u de hotels op Vlieland op een rijtje. Van Het Vlielandhotel tot hotel Vlierijck in het dorp Oost Vlieland. Plus hotels te midden van de natuur en aan het strand.

Met enkel één dorp op Vlieland is de natuur vanuit uw hotel hoe-dan-ook makkelijk te bereiken. U kunt dus zo vanuit uw hotel op de fiets of te voet de natuurrijke omgeving verkenning en de rust op u in laten werken.

Veel plezier met het plannen van uw vakantie op Vlieland – aan de beschikbare hotels zal het niet liggen!

Oost-Vlieland Strand & Bos

Hotels in Oost-Vlieland

Vanuit een hotel in Oost-Vlieland ontdekt tijdens uw vakantie het kleinschalige en toch levendige karakter van het dorp. Met het uitzicht op de Dorpsstraat en omringd door gezellige restaurants en winkeltjes. Even er tussenuit maar toch van alle gemakken voorzien!

Hotel De Wadden

Hotel De Wadden in Oost-Vlieland op Vlieland Midden in Oost-Vlieland aan de Dorpsstraat vindt u Hotel De Wadden. Een gezellig hotel met een persoonlijke service waardoor u zich al snel thuis voelt op het eiland. Leuk aan uw verblijf is verder dat u midden in het dorpsleven zit terwijl u tegelijkertijd van [...] Hotel De Wadden verder lezen.

Hotel Zeezicht

Hotel Zeezicht in Oost-Vlieland op Vlieland Drie sterren Hotel Zeezicht op Vlieland maakt het mogelijk om gelijk van de boot uw koffers aan de kant te gooien. En bij te komen van het drukke bestaan op het vaste land. De verschillende luxe kamers beschikken namelijk o.a. over (Franse) balkons, ruime badkamers [...] Hotel Zeezicht verder lezen.

Loods Hotel

Loods Hotel in Oost-Vlieland op Vlieland Het Loods Hotel bevindt zich aan het begin van de Dorpsstraat op Vlieland. En is daarmee één van de snelste manieren om gelijk vanaf de boot onderuit te kunnen leunen en u voor te bereiden op uw eilandavontuur. Nog een bijkomend voordeel van de ligging [...] Loods Hotel verder lezen.


Appartementen De Kluut

Hotel de Kluut in Oost-Vlieland op Vlieland Appartementen De Kluut aan de rand van Oost-Vlieland zijn stijlvolle appartementen inclusief prachtige tuin. Dankzij de gemoedelijke sfeer een aanrader voor wie betaalbaar en toch comfortabel op vakantie wil op de Vlieland. Tegelijkertijd op wandelafstand van het dorp en strand en toch heerlijk dicht bij [...] Appartementen De Kluut verder lezen.

Appartementen hotel Vlierijck

Appartementen hotel Vlierijck in Oost-Vlieland op Vlieland Het 4 sterren Appartementen hotel Vlierijck in het dorp Oost Vlieland biedt luxe appartementen en alle voorzieningen die u maar kan wensen tijdens uw weekendje weg. Het combineert het comfort van een ruim eigen appartement met de voorzieningen van een hotel. Zwembad voor de kinderen, [...] Appartementen hotel Vlierijck verder lezen.

Het Vlielandhotel

Het Vlielandhotel in Oost-Vlieland op Vlieland Welkom in Het Vlielandhotel waar u vanaf uw balkon rechtstreeks uitkijkt op de Waddenzee. En in de zomer over een zonovergoten tuin beschikt om achterover te leunen! Behalve het uitzicht bieden ook de decoraties in het hotel een kijkje in het eilandleven. Van historische verhalen [...] Het Vlielandhotel verder lezen.

Hotels bij het strand en in het bos

Ook buiten Oost-Vlieland zijn er bijzondere hotels te vinden op Vlieland. Heerlijk omringd door de natuur of aan het strand. U heeft dan ook gegarandeerd het gevoel er écht tussenuit te zijn.

Hotel DoniaState

Hotel DoniaState in het bos op Vlieland Hotel Doniastate op Vlieland ligt écht te midden van de natuur. En is daarmee het ideale beginpunt van uw verkenningstocht over het eiland. Het hotel is gelegen aan de Badweg en wordt omgeven door bos. Kortom, aan de ene kant naar het Noordzee strand terwijl [...] Hotel DoniaState verder lezen.

Strandhotel Seeduyn

Strandhotel Seeduyn aan het strand op Vlieland Strandhotel Seeduyn op Vlieland heeft een unieke ligging, namelijk pal aan het Noordzeestrand! Stelt u zich eens voor... de golven die voor uw balkon neerslaan op het zand. De meeuwen die voorbij zweven. En in enkele tellen voelt u het zand tussen uw tenen kriebelen. [...] Strandhotel Seeduyn verder lezen.