Hotels op Vlieland. Van het dorp tot bij het strand.

Hotel op VlielandDe hotels op Vlieland op een rijtje. Van Het Vlielandhotel tot hotel Vlierijck in het dorp Oost Vlieland en ook hotels te midden van de natuur en aan het strand.

Met enkel één dorp op Vlieland is de natuur vanuit uw hotel hoe dan ook makkelijk te bereiken. U kunt dus zo vanuit uw hotel op de fiets of te voet de natuurrijke omgeving verkenning en de rust op u in laten werken.

Veel plezier met het plannen van uw vakantie op Vlieland – aan de keuze aan hotels zal het niet liggen!

Oost-Vlieland Strand & Bos

Hotels in Oost-Vlieland

Ontdek tijdens uw vakantie het kleinschalige en toch levendige karakter van Oost-Vlieland met het uitzicht op de Dorpsstraat en omringd door gezellige restaurants en winkeltjes. Even er tussenuit maar toch van alle gemakken voorzien!

Hotel De Wadden

Hotel De Wadden in Oost-Vlieland op Vlieland Midden in Oost-Vlieland aan de Dorpsstraat vindt u Hotel De Wadden, een gezellig hotel met een persoonlijke service waardoor u zich al snel thuis voelt op het eiland. Leuk aan uw verblijf is verder dat u midden in het dorpsleven zit terwijl u tegelijkertijd van [...] Hotel De Wadden verder lezen.

Hotel Zeezicht

Hotel Zeezicht in Oost-Vlieland op Vlieland Drie sterren Hotel Zeezicht maakt het mogelijk om gelijk van de boot uw koffers aan de kant te gooien en bij te komen van het drukke bestaan op het vaste land. De verschillende luxe kamers beschikken namelijk o.a. over (Franse) balkons, ruime badkamers en een [...] Hotel Zeezicht verder lezen.

Loods Hotel

Loods Hotel in Oost-Vlieland op Vlieland Gelijk bij aankomst in de haven van Vlieland al uw hotel? Dat kan bij het Loods Hotel aan het begin van de Dorpsstraat! Nog een bijkomend voordeel van de ligging zijn natuurlijk de gezellige winkeltjes op steenworp afstand en altijd het zachte geruis van de [...] Loods Hotel verder lezen.


Appartementen hotel Vlierijck

Appartementen hotel Vlierijck in Oost-Vlieland op Vlieland Het 4 sterren Appartementen hotel Vlierijck in het dorp Oost Vlieland biedt luxe appartementen en alle voorzieningen die u maar kan wensen tijdens uw weekendje weg. Het combineert het comfort van een ruim eigen appartement met de voorzieningen van een hotel. Zwembad voor de kinderen, [...] Appartementen hotel Vlierijck verder lezen.

Het Vlielandhotel

Het Vlielandhotel in Oost-Vlieland op Vlieland Welkom in Het Vlielandhotel waar u vanaf uw balkon rechtstreeks uitkijkt op de Waddenzee. En in de zomer over een zonovergoten tuin beschikt om achterover te leunen! Behalve het uitzicht bieden ook de decoraties in het hotel een kijkje in het eilandleven. Van historische verhalen [...] Het Vlielandhotel verder lezen.

Hotel de Kluut

Hotel de Kluut in Oost-Vlieland op Vlieland Een stijlvol 3 sterren hotel inclusief prachtige tuin, sauna en overdekt zwembad, dat is Hotel de Kluut aan de rand van Oost-Vlieland. Dankzij de gemoedelijke sfeer en het vriendelijke personeel een aanrader voor wie betaalbaar en toch comfortabel op vakantie wil op de Vlieland. Tegelijkertijd [...] Hotel de Kluut verder lezen.

Hotels bij het strand en in het bos

Behalve in Oost-Vlieland, ontdekt u ook daarbuiten bijzondere hotels die voor een rustgevende vakantie ervaring zorgen. Heerlijk omringd door de natuur of aan het strand zult u dan ook gegarandeerd het gevoel hebben er écht tussenuit te zijn.

Hotel DoniaState

Hotel DoniaState in het bos op Vlieland Een hotel op Vlieland dat écht temidden van de natuur ligt als beginpunt van uw verkenningstocht over het eiland? Dan is Hotel Doniastate iets voor u! Het hotel is gelegen aan de Badweg en wordt omgeven door bos. Kortom, aan de ene kant naar het [...] Hotel DoniaState verder lezen.

Strandhotel Seeduyn

Strandhotel Seeduyn aan het strand op Vlieland Strandhotel Seeduyn op Vlieland heeft een unieke ligging, namelijk pal aan het Noordzeestrand! Stelt u zich eens voor... de golven die voor uw balkon neerslaan op het zand, de meeuwen die voorbij zweven en in enkele tellen voelt u het zand tussen uw tenen kriebelen. [...] Strandhotel Seeduyn verder lezen.