Hotels op Terschelling. Van West-Terschelling tot aan zee.

Hotel op TerschellingNeem hieronder een kijkje tussen de hotels in West-Terschelling en op enkele bijzondere locaties zoals tussen de groene velden en aan het strand. Het belooft hoe dan ook een onvergetelijke vakantie te worden!

Met het strookje dorpen van West-Terschelling tot Oosterend is Terschelling iets drukker bewoond dan Vlieland, maar desondanks staat u eigenlijk overal binnen enkele minuten wandelen of fietsen van uw hotel oog in oog met de natuur. Ziet u zichzelf al het strand op wandelen?

West-Terschelling Strand & Natuur

Hotels in het centrum van West-Terschelling


Laat de charme van de haven, de oude dorpskern en gewoon het eilandleven op uw inwerken tijdens uw verblijf in één van de hotels in West-Terschelling tijdens uw vakantie of weekendje weg. Wandel langs de Brandaris en ontdek de gezelligheid van de terrasjes waarna u op de fiets stapt om ook de rest van het eiland te verkennen.

ApartHotel Boschrijck

ApartHotel Boschrijck in West-Terschelling op Terschelling Het 4 sterren hotel ApartHotel Boschrijck ligt aan de rand van West-Terschelling waardoor u tegelijkertijd te midden van de natuur én op loopafstand van het centrum zit. Om te beginnen garanderen de ruime appartementen met volledig ingerichte keukens en uitstekende service al een weekendje Terschelling [...] ApartHotel Boschrijck verder lezen.

Hotel Bornholm

Hotel Bornholm in West-Terschelling op Terschelling 3 sterren hotel Bornholm biedt u alle comfort die u zich kan wensen tijdens uw vakantie op Terschelling. Van budgetkamers tot suites en ook appartementen behoren tot het aanbod. En dan zijn er nog de voorzieningen. Zo is er de gratis fitness en kunt u [...] Hotel Bornholm verder lezen.

Hotel Schylge

Hotel Schylge in West-Terschelling op Terschelling Aan de haven van West-Terschelling vindt u het 4 sterren hotel Schylge. Voor de liefhebber van luxe en comfort een aanrader. Zo bieden ieder van de 88 kamers een stijlvolle belevenis, inclusief balkon, zonder dat u ook maar een seconde het eilandgevoel hoeft te missen. [...] Hotel Schylge verder lezen.

Hotels met uitzicht op zee en de duinen

Een hotel temidden van de natuur staat natuurlijk gegarandeerd voor rust en ontspanning. En of u nou liever voor luxe kamers of een goedkoop verblijf gaat, het natuurrijke Terschelling belooft u hoe dan ook een onvergetelijke tijd te bieden.

Paal 8 Hotel aan Zee

Paal 8 Hotel aan Zee in West aan Zee op Terschelling Deze keuze voor Paal 8 Hotel aan Zee wordt wel erg makkelijk gemaakt. Dankzij het zonneterras in een duinpan, het heerlijk verwarmde zwembad, de sauna en het stoombad kunt u er eigenlijk niet omheen! U heeft verder een keuze uit luxe kamers, nog ruimere suites [...] Paal 8 Hotel aan Zee verder lezen.