Hotels in De Koog vlakbij het strand hotels

Met een hotel in De Koog zit u hoe dan ook in het toeristisch centrum van Texel. Het aanbod is dan ook erg divers, of u nou liever in een 4 sterren hotel verblijft of een sfeervol pension verkent.

Een bijkomend voordeel is dat in De Koog uw hotel zich altijd op loopafstand van het strand bevindt. Slippertjes aan, handdoek mee en binnen 10 minuten genieten van de zon met uw voeten in het zand!

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen in De Koog op Texel Het Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen ligt aan de Dorpsstraat in De Koog op Texel. Voor een ieder die graag in de buurt zit van het uitgaansleven van De Koog. Naast de restaurantjes in de buurt, beschikt het hotel ook over een eigen restaurant, De Cooghen. [...] Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen verder lezen.

Grand Hotel Opduin

Grand Hotel Opduin op Texel Grand Hotel Opduin is een luxe 4 sterren hotel te midden van de duinen, in het Nationaal Park Duinen van Texel. En ligt aan de rand van de Koog. Dankzij de ligging bent u dus hoe dan ook van een mooi uitzicht verzekerd. Ofwel over [...] Grand Hotel Opduin verder lezen.

Greenside Hotel

Hotel Greenside in De Koog op Texel Greenside Hotel op Texel is een ruim, modern en stijlvol 4 sterren hotel. Wordt wakker in uw Hästens bed en begin de dag met een heerlijk kopje Nespresso. Waarna u helemaal klaar bent voor een wandeling door de Koog of het verkennen van het strand. [...] Greenside Hotel verder lezen.

Hotel Tesselhof

Hotel Tesselhof in De Koog op Texel Hotel Tesselhof is een comfortabel 3 sterren hotel in het centrum van De Koog op Texel. U beschikt dus over een ruime kamer die aan de ene kant van het hotel direct toegang verschaft tot de winkels en restaurants in de Dorpsstraat. En aan de [...] Hotel Tesselhof verder lezen.

Hotel Texel – De Koog

Hotel De Pelikaan in De Koog op Texel Wakker worden met de geur van dennenbomen en toch op loopafstand van het strand, dat kan in Hotel Texel - De Koog. Deze unieke locatie heeft het hotel al sinds de eerste bouw in 1934 en toch weet het honderden toeristen nog ieder jaar exclusief [...] Hotel Texel – De Koog verder lezen.

Hotel Zeerust

Hotel Zeerust in De Koog op Texel 3 sterren Hotel Zeerust ligt praktisch aan het strand op Texel (op slechts 350 meter). Een heerlijk hotel om te ontspannen dankzij het oog voor detail dat in uw kamer naar voren komt. Van dubbele boxsprings tot dekbedden gevuld met Texelse wol en een dubbele [...] Hotel Zeerust verder lezen.