Hotels in De Koog vlakbij het strand hotels

Met een hotel in De Koog zit u hoe dan ook in het toeristisch centrum van Texel. Het aanbod is dan ook erg divers, of u nou liever in een vier sterren hotel verblijft of een sfeervol pension verkent.

Een bijkomend voordeel is dat in De Koog uw hotel zich altijd op loopafstand van het strand bevindt. Slippertjes aan, handdoek mee en binnen 10 minuten genieten van de zon met uw voeten in het zand!

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen in De Koog op Texel Aan de Dorpsstraat in De Koog op Texel ligt het Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen, voor een ieder die graag in de buurt zit van het uitgaansleven van De Koog. Naast de restaurantjes in de buurt, beschikt het hotel ook over een eigen restaurant, De Cooghen. [...] Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen verder lezen.

Grand Hotel Opduin

Grand Hotel Opduin op Texel Grand Hotel Opduin is een luxe 4 sterren hotel te midden van de duinen, in het Nationaal Park Duinen van Texel, gelegen aan de rand van de Koog. Dankzij de ligging bent u dus hoe dan ook van een mooi uitzicht verzekerd, ofwel over de [...] Grand Hotel Opduin verder lezen.

Greenside Hotel

Hotel Greenside in De Koog op Texel Op zoek naar een ruim, modern en stijlvol 4 sterren hotel? Greenside Hotel op Texel is ieder van die dingen en meer! Wordt wakker in uw Hästens bed en begin de dag met een heerlijk kopje Nespresso, waarna u helemaal klaar bent voor een wandeling [...] Greenside Hotel verder lezen.

Hotel De Pelikaan

Hotel De Pelikaan in De Koog op Texel Wakker worden met de geur van dennenbomen en toch op loopafstand van zowel het strand als De Koog? Dat kan in Hotel De Pelikaan. Deze unieke locatie heeft het hotel al sinds de eerste bouw in 1934 en toch weet het honderden toeristen nog ieder [...] Hotel De Pelikaan verder lezen.

Hotel Tesselhof

Hotel Tesselhof in De Koog op Texel Hotel Tesselhof is een comfortabel 3 sterren hotel in het centrum van De Koog. U beschikt dus over een ruime kamer die aan de ene kant van het hotel direct toegang verschaft tot de winkels en restaurants in de Dorpsstraat en aan de andere kant [...] Hotel Tesselhof verder lezen.

Hotel Zeerust

Hotel Zeerust in De Koog op Texel Dichter bij het strand dan in het 3 sterren Hotel Zeerust (op slechts 350 meter) wordt een uitdaging. Wat geen uitdaging wordt is het ontspannen dankzij het oog voor detail dat in uw kamer naar voren komt. Van dubbele boxsprings tot dekbedden gevuld met Texelse [...] Hotel Zeerust verder lezen.