Villapark Kamperfoelie

Villapark Kamperfoelie op Texel

Dankzij de vrijstaande villa’s op het vijf sterren Villapark Kamperfoelie wordt van het mooie Texel genieten nog makkelijker. Centraal gelegen dus binnen 10 minuten wandelen van het centrum van De Koog en de Badweg en toch beschut met genoeg privacy.

De modern ingerichte villa’s voor 4-6 personen beschikken allemaal over een ruime tuin en terras. Dit maakt dat u ook heerlijk bij uw eigen huis kunt ontspannen in de buitenlucht. Voor de kinderen zijn er daarnaast ook een vissteiger en speeltuin aanwezig.

In iedere villa treft u een ligbad of whirlpool aan en minimaal één slaapkamer met kleurentelevisie. Over televisie gesproken, ook aan een DVD speler ontbreekt het niet. Ook gratis wifi behoort tot het aanbod. Voor uw culinaire avonturen staat een compleet ingerichte keuken klaar en om u alle gemakken van thuis te bieden, ontbreekt het ook niet aan een was- en afwasmachine.

Afhankelijk van de villa beschikt u daarnaast over een eigen zonnebank of stoomcabine, sfeervolle open haard en een eigen barbecue voor de zomeravonden. In diverse villa’s is het verder toegestaan om uw huisdier mee te nemen. U leest het al, ontspannen op Texel wordt u zeer makkelijk gemaakt in Villapark Kamperfoelie!

Video Villapark Kamperfoelie op Texel


Adres Villapark Kamperfoelie
Kamperfoelieweg 27
De Koog
1796 MTPlan uw route


Website van Villapark Kamperfoelie

Evenementen agenda Villapark Kamperfoelie

  • Er zijn geen evenementen bekend op deze locatie.

  • Deel uw ervaring met Villapark Kamperfoelie hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *