Vakantiehuisje Inter Duna

Vakantiehuisje Inter Duna in bungalowpark Klein Zwitserland

Vakantiehuisje Inter Duna lijkt niet meer beschikbaar te zijn voor verhuur.

De naam van het vakantiehuisje zegt het al, voor een vakantie in de duinen van Schiermonnikoog bent u bij Inter Duna aan het juiste adres! Het vrijstaande huisje biedt u verder ook aanzienlijke ruimte, zowel in de tuin aan de voorkant als net onderaan de duin met heerlijke lichtstoelen om lekker bij te bruinen in de zomerzon.

Van binnen beschikt het huisje over een licht interieur en een moderne open keuken, van alle gemakken voorzien. In het zitgedeelte zakt u lekker achterover en heeft u verder een tv en DVD speler ter beschikking voor de minder zonnige momenten.

Aangezien het huisje onlangs volledig herbouwd is, valt er ook aan de douche (met ligbad) en slaapkamers niks op te merken. Met in beide slaapkamers 2 één persoonsbedden een leuk huisje om met vrienden of gezin uw vakantie door te brengen.

Gelegen in Bungalowpark Klein Zwitserland, ten westen van het dorp Schiermonnikoog, zult u verder aan uitstapjes ook geen tekort hebben. Van het Westerstrand tot het dorpscentrum liggen namelijk op wandelafstand!


Adres Vakantiehuisje Inter Duna
Klein Zwitserland 3
Schiermonnikoog
9166 REPlan uw route


Website van Vakantiehuisje Inter Duna

Evenementen agenda Vakantiehuisje Inter Duna

  • Er zijn geen evenementen bekend op deze locatie.

  • Deel uw ervaring met Vakantiehuisje Inter Duna hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *