Camping de Kooi

Camping de Kooi op Terschelling

Tussen Midsland en West-Terschelling ontdekt u vlak naast het natuurgebied De Kooibosjes de charmante camping de Kooi. Charmant door de ligging, te midden van de natuur naast de Arjensduin en het duinmeer van Hee, maar ook charmant door o.a. de authenticiteit die deze nog uitademt.

De bijbehorende boerderij uit 1880 is namelijk nog grotendeels in oorspronkelijke staat en bevindt zich op de plek waar oorspronkelijk een eendenkooi te vinden was (een plek om wilde eenden te vangen). Vandaag de dag is het enkel de uitstraling die historisch aandoet, terwijl alle voorzieningen van deze tijd zijn.

Van sanitaire voorzieningen (zoals wasserette en droogtrommels) tot wifi, maar ook een speeltuin en het eetcafé dat u in de boerderij aantreft zijn er om uw vakantie te voorzien van alle gemakken. In het hoogseizoen treft u verder op loopafstand van de camping een mini supermarkt aan en kunt u op de camping zelf een fiets huren om Terschelling verder te verkennen.

In het vullen van de campeerplaatsen wordt rekening gehouden met de samenstelling van uw gezelschap zodat kinderen elkaar makkelijk vinden en ook volwassenen een ontspannen tijd beleven.

Video Camping de Kooi

Adres Camping de Kooi
Heester Kooiweg 20
Hee
8882 HE


Website van Camping de Kooi

Evenementen agenda Camping de Kooi

  • Er zijn geen evenementen bekend op deze locatie.
  • Deel uw ervaring met Camping de Kooi hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *