Camping de Kooi

Camping de Kooi op Terschelling

De charmante camping de Kooi ontdekt u tussen Midsland en West-Terschelling. Vlak naast het natuurgebied De Kooibosjes. Charmant door de ligging, te midden van de natuur naast de Arjensduin en het duinmeer van Hee. Maar ook charmant door o.a. de authenticiteit die deze nog uitademt.

De bijbehorende boerderij uit 1880 is namelijk nog grotendeels in oorspronkelijke staat. En bevindt zich op de plek waar oorspronkelijk een eendenkooi te vinden was (een plek om wilde eenden te vangen). Vandaag de dag is het enkel de uitstraling die historisch aandoet, terwijl alle voorzieningen van deze tijd zijn.

Van sanitaire voorzieningen (zoals wasserette en droogtrommels) tot wifi en een speeltuin. Plus het eetcafé dat u in de boerderij aantreft. Alles om uw vakantie te voorzien van alle gemakken. In het hoogseizoen treft u verder op loopafstand van de camping een mini supermarkt aan en kunt u op de camping zelf een fiets huren om Terschelling verder te verkennen.

In het vullen van de kampeerplaatsen wordt rekening gehouden met de samenstelling van uw gezelschap. Zodat kinderen elkaar makkelijk vinden en ook volwassenen een ontspannen tijd beleven.

Video Camping de Kooi op Terschelling

Adres Camping de Kooi
Heester Kooiweg 20
Hee
8882 HE


Website van Camping de Kooi

Evenementen agenda Camping de Kooi

Deel uw ervaring met Camping de Kooi hieronder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *