Yoga Festival Terschelling

Yoga Festival Terschelling

Welkom voor drie dagen in de natuur bij het Yoga Festival op Terschelling. Gevuld met o.a. Saswitha yoga, Svaha yoga, Tao training en diverse therapeutische technieken. Die stuk voor stuk garanderen dat u als herboren het eiland weer verlaat. Het thema Verwondering gaat dit jaar over vol verwondering ontdekken van de innerlijke mens met behulp van de vele technieken die het programma te bieden heeft.

En ook het eiland draagt haar steentje bij. Van het nabijgelegen duinmeer om in te zwemmen tot de golven die harmonieus het strand bezoeken en omringende bossen maken dat u hoe dan ook bij aankomst het dagelijks leven al als een rugzak naast uw neerzet om ruimte te maken voor nieuwe ervaringen.

De kracht van het festival is natuurlijk de eensgezindheid en de diversiteit aan mogelijkheden wat betreft workshops, meditatie en sessies met live mantra en muziek. En zelfs aan de kinderen is gedacht. Dankzij geplande kinderactiviteiten zoals dansen, tekenen en ook speciale yoga zullen zij aan hun ontspanning toekomen dit weekend.

Video Yoga Festival Terschelling


Data Yoga Festival Terschelling 2023
vrijdag 23 juni t/m zondag 25 juni
Hele dag

Dit betreft de afgelopen editie van Yoga Festival Terschelling in juni 2023.

Adres
, Hee


Officiƫle website van Yoga Festival Terschelling

Deel uw ervaring met Yoga Festival Terschelling hieronder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *