Oerol Festival

Oerol Festival

Een uitstapje naar het Oerol Festival op Terschelling net als voorgaande jaren zeker een aanrader. Met wel 40 theatervoorstellingen verspreid over het eiland!

Het festival doet zijn naam (Oerol betekent overal) ook dit jaar weer eer aan met optredens in de duinen, op het strand en in het bos op Terschelling.

Meer dan 50 duizend mensen zijn u in de afgelopen edities jaarlijks voorgegaan om te genieten van het diverse talent (waar o.a. standup comedian Eddie Izzard ook ooit tussen stond), komt u ook genieten van de unieke sfeer op het eiland?

Video Oerol Festival, Terschelling


Data Oerol Festival 2024
vrijdag 07 juni t/m zondag 16 juni
Hele dag
Zet in uw agenda

Adres
, West-Terschelling


Officiƫle website van Oerol Festival

Ervaringen met Oerol Festival

  1. Riny Bus

    Ben twee weekenden geweest. Lokatie strand was prachtig, muziekprogramma wisselend. Hele leuke band eerste avond. De deining sfeerloos als hoofdterrein, ben meteen afgehaakt naar strand. Iedereen gedwongen op de fiets naar dezelfde plek veroorzaakt gevaarlijke situaties. Beter lokaties spreiden. Miste de betonning waar je lopend heen kon. Verder slechte bewegwijzering en onoverzichtelijk programma via app wanneer vaak internet weigert. Vond het erg rustig vergeleken met eerdere oerols.

Deel uw ervaring met Oerol Festival hieronder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *