Wat te doen op de Waddeneilanden

Wat te doen op de WaddeneilandenWat te doen op de Waddeneilanden? Voor wie er nog nooit geweest is, herbergen de Waddeneilanden een diversiteit aan unieke schatten.

Zo is er de bijzondere eilandcultuur die terug te vinden is in het dagelijks leven en de diverse traditionele evenementen en uitstapjes. Daarnaast is de uitgebreide natuur die op ieder eiland uitnodigen voor een actief dagje uit.

Een dagje Waddeneilanden

Kies hieronder uw favoriete Waddeneiland en ontdek welke unieke bezienswaardigheden en natuurgebieden er te vinden zijn voor uw dagje uit op de Waddeneilanden.

Wat te doen op Texel Wat te doen op Vlieland Wat te doen op Terschelling Wat te doen op Ameland Wat te doen op Schiermonnikoog

Evenementen en festivals Waddeneilanden

Behalve mooie natuur en historische dorpjes zijn er op de Waddeneilanden ook diverse leuke evenementen en en festiviteiten te vinden voor een dagje uit. Zeker in de vakanties en op vrije dagen belooft de sfeer er feestelijk te zijn. Van Pasen tussen de lammetjes tot Koningsdag met leuke tradities en Oudhollandse spelletjes. Ook met Hemelvaart en Pinksteren maken bezoekers gelegenheid van de extra vrije dag om er een lang weekend van op de Waddeneilanden te maken.

Wie in de zomervakantie een dagje naar de Waddeneilanden wil, raden we aan om de agenda’s van de eilanden te checken. Zo bent u er zeker van om één van de gezellige zomermarkten of feestelijke festivals mee te pikken.

Agenda Texel Agenda Vlieland Agenda Terschelling Agenda Ameland Agenda Schiermonnikoog