Veerboot Schiermonnikoog

Veerboot Schiermonnikoog

Met de veerboot naar Schiermonnikoog vanaf Lauwersoog starten dagelijks vele vakantiegangers hun vakantie op Schiermonnikoog! Met tot wel 1000 passagiers! Zoveel mensen kunnen er namelijk op zowel de M.S. Rottum als de M.S. Monnik. Aangezien Schiermonnikoog één van de autovrije Waddeneilanden is, kan uw auto niet mee.

De veerdienst duurt ongeveer 45 minuten en vaart tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog meerdere keren per dag. De dienstregeling kan variëren afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden. Zie hiervoor het afvaart overzicht van Wagenborg. Zowel online als bij de pier van Lauwersoog kunt u terecht voor tickets.

Op de veerboot naar Schiermonnikoog kunt u verder bij het zelfbedieningsbuffet voor ontbijt, lunch en diverse andere snacks. En zowel binnen als op het bovendek zijn zitplaatsen beschikbaar tijdens de reis. Heerlijk om de zeelucht alvast in te ademen en lekker in de vakantiestemming te komen. De veerboot biedt namelijk een prachtig panoramisch uitzicht op het Wad en de omgeving van Schiermonnikoog.

Video Veerboot Schiermonnikoog


Adres Veerboot Schiermonnikoog
Zeedijk 9
Lauwersoog
9976 VM



Plan uw route


Website van Veerboot Schiermonnikoog

Evenementen agenda Veerboot Schiermonnikoog

  • Er zijn geen evenementen bekend op deze locatie.