Vakantiehuisje ZeeWind

Vakantiehuisje ZeeWind in Duinkersoord op Vlieland

Neem zeker even een kijkje bij vakantiehuisje ZeeWind wanneer u er met een groep op uit wilt op Vlieland. Het huisje biedt ruimte aan maximaal 17 personen (voor kleine kinderen zijn er extra bedjes beschikbaar).

Het huisje beschikt om te beginnen over een compleet ingerichte keuken inclusief grote eettafel, 2 afwasmachines en 2 koelkasten. De woonkamer met open haard en tv is waar u rustig de dag begint. Of aan het einde van de dag lekker op de bank onderuit zakt.

Daarnaast is er echter ook aan extra comfort gedacht en ontdekt u in het souterrain een solarium en stoomruimte om na uw dagje strand nog even heerlijk weg te dromen. Tijdens de zonnige dagen begeeft u zich verder met uw groep op één van de twee terrassen en geniet daar van de ligstoelen en gezellige eettafel.

Ook rondom het huisje heeft u alle ruimte. Wat dus een ideale gelegenheid is voor de kinderen om zorgeloos buiten te kunnen spelen. Tot slot is er nog de ligging in het vakantiegebied Duinkersoord die maakt dat het strand, het bos en ook Oost-Vlieland zich allemaal op loopafstand bevinden. Een ontspannen vakantie gegarandeerd!

Video Vakantiehuisje ZeeWind op Vlieland


Adres Vakantiehuisje ZeeWind
Duinkersoord 112
Oost-Vlieland
8899 KCPlan uw route


Website van Vakantiehuisje ZeeWind

Evenementen agenda Vakantiehuisje ZeeWind

  • Er zijn geen evenementen bekend op deze locatie.

  • Deel uw ervaring met Vakantiehuisje ZeeWind hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *