Strand bij De Koog (Kogerstrand)

Strand bij De Koog op Texel

Het strand bij De Koog op Texel loopt ongeveer van Paal 19 tot Paal 21. En wordt door slechts een smalle duinrand gescheiden van De Koog zelf. U begrijpt al dat de bereikbaarheid en centrale ligging dit in de zomer een populaire bestemming maken.

Van zonnebaden tot zeilen en surfen behoren hier tot de mogelijkheden en ook vliegeren is een populaire bezigheid dankzij de altijd aanwezige eilandwind. U zult zich hier op het strand dan ook geen seconde vervelen tijdens uw vakantie. Het gehele strand is hier bewaakt, dus hou de vlaggen in de gaten om er zeker van te zijn dat het veilig is om te zwemmen (Rood = verboden, Geel = gevaarlijk, geen vlag = geen probleem). In de zomer wordt u gevraag uw hond in dit gebied aan de lijn te houden.

Even genoeg van het zand tussen uw tenen of klaar met het trotseren van de golven? Zak dan lekker achteruit bij één van de aanwezige strandtenten. Bij Bries20, strandslag Paal 20, wandelt u zo van het strand het terras op voor een drankje, maar ook die minder zichtbare paviljoens bij Paal 19 en Paal 21 zijn een bezoekje waard.

Video Strand bij De Koog (Kogerstrand) op Texel

Adres Strand bij De Koog (Kogerstrand)
Badweg 202
De Koog
1796 AA


Website van Strand bij De Koog (Kogerstrand)

Evenementen agenda Strand bij De Koog (Kogerstrand)

  • Er zijn geen evenementen bekend op deze locatie.
  • Deel uw ervaring met Strand bij De Koog (Kogerstrand) hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *