Badstrand Nes

Badstrand Nes op Ameland

Het badstrand Nes is ’s zomers een populaire locatie onder vele toeristen. Dit mede dankzij de ligging dichtbij Nes en de aankomsthaven van de veerboot.

Het voordeel is dat het strand zo lang is dat u aan beide kanten maar een klein een stukje door hoeft te lopen om toch weer een lekker rustig plekje te kunnen veroveren. Leuk voor jong en oud dankzij het brede strand waardoor er meer dan genoeg ruimte is voor alles van zandkastelen tot vliegers en strandsporten.

Voor een hapje en een drankje kunt u op Badstrand Nes terecht bij strandpaviljoen Sjoerd. Direct voor het paviljoen vindt jaarlijks het MadNes festival plaats waar u in relaxte sfeer kan genieten van live muziek, workshops en natuurlijk surfen!

Ook over toegankelijkheid van de stranden is goed nagedacht op Ameland. Zo zijn strandrolstoelen voor algemeen gebruik beschikbaar bij ieder strandpaviljoen, voor meer informatie zie de website van VVV Ameland. Nes is één van de bewaakte stranden waar u wel met uw hond mag komen, maar dan aangelijnd (dit geldt voor alle bewaakte stranden).


Adres Badstrand Nes
Strandweg 70
Nes
9163 GNPlan uw route


Website van Badstrand Nes

Evenementen agenda Badstrand Nes