Badstrand Hollum

Badstrand Hollum op Ameland

Een van de redenen om tijdens uw vakantie op Ameland Hollum te bezoeken, is dat u er de meeste vierkante meters publiek strand aantreft. Aan de zuidkant is het strand relatief smal met diverse voorzieningen zoals het verhuur van zeilboten.

Aan de westkant kunt u de overgang van de Waddenzee naar de Noordzee zien. En het is dan ook begrijpelijk dat de stromingen hier erg sterk kunnen zijn. Ten noorden van Hollum lopen de stranden langs de Langeduinen. Een duingebied met diverse beplanting, waaronder helmgras wat ervoor zorgt dat de duinen in stand blijven.

Uiteraard is ook strandpaviljoen The Sunset een reden om bij Hollum lekker van zon, zee en strand te gaan genieten. Op de gezellige terrassen kunt u heerlijk onderuit zakken op één van de loungebanken en genieten van o.a. een onvergetelijke zonsondergang. U kunt hier ook terecht om een strandrolstoel te huren.

Hollum is één van de bewaakte stranden waar u wel met uw hond mag komen, maar dan aangelijnd (dit geldt voor alle bewaakte stranden).

Video Badstrand Hollum

Adres Badstrand Hollum
Oranjeweg 61
Hollum
9161 CB


Website van Badstrand Hollum

Evenementen agenda Badstrand Hollum

  • Er zijn geen evenementen bekend op deze locatie.
  • Deel uw ervaring met Badstrand Hollum hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *