Eilandhoppen tussen de Waddeneilanden

Eilandhoppen WaddeneilandenIn juli en augustus kunt u eilandhoppen tussen de Waddeneilanden dankzij de rechtstreekse verbindingen. Met zowel de reguliere veerdiensten als met kleinere aanbieders van overtochten kunt u tussen alle Waddeneilanden heen en weer.

Hou er bij het eilandhoppen wel rekening mee dat fietsen en bijvoorbeeld rolstoelen niet altijd mee kunnen aan boord. Kijk hiervoor naar de voorwaarden van de verschillende aanbieders.

Bij het eilandhoppen van west naar oost begint u met de veerboot van Teslo van Den Helder naar Texel.

Eilandhoppen tussen Texel, Vlieland en Terschelling

Met Waddenveer De Vriendschap kunt u eilandhoppen van Texel naar Vlieland. Met Rederij Doeksen kunt u vervolgens van Vlieland naar Terschelling. Zowel een enkeltje voor eilandhoppen als een retourtje voor een dagtrip behoren tot de mogelijkheden. Het is overigens aan te raden om langer dan één dag op een eiland te verblijven. Er is zoveel te zien!

Video Eilandhoppen tussen Texel en Vlieland

Eilandhoppen tussen Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog

Om van Terschelling naar Ameland en Ameland naar Schiermonnikoog te hoppen kunt u o.a. gebruik maken van de diensten van Eilandhopper of de Robbenboten m.s. Ameland en m.s. Zeehond. Zowel een enkeltje voor eilandhoppen als een retourtje voor een dagtrip behoren tot de mogelijkheden. Behalve de overtocht krijgt u ook een kijkje op het Wad zelf. Met alles van een indrukwekkende vogelpopulatie tot van die schattige zeehonden met hun grote ogen.

Nieuwsgierig naar meer? Ondek wat er op de Waddeneilanden te beleven valt.

Dagje Texel Dagje Vlieland Dagje Terschelling Dagje Ameland Dagje Schiermonnikoog