WAVES Festival

WAVES Festival

Voor de windsurf-, kite en zeilliefhebbers is er deze zomer op Texel weer het WAVES Festival bij Paal 17. Met sport, muziek én meer!

Om te beginnen is er de sport. Tegelijkertijd met de Ronde om Texel valt er hoe dan ook een hoop topsport te bewonderen. Zelf leren surfen, kiten en suppen kan vervolgens ook tijdens één van de diverse clinics die er georganiseerd worden.

Verder ontspannen wordt ook heel makkelijk gemaakt dankzij het uitgebreide muziekprogramma. Live verschijnen verschillende bands en artiesten die de ontspannen eilandsfeer enkel benadrukken en ook nog helpen om lekker met de voetjes van de vloer te komen. Van popsoul tot eigentijdse rock, feestmuziek tot zomerse noten klinken over het strand en het water.

Een kenmerk van vele watersporters is aanvullend een gezonde waardering voor de balans met de natuur. Deze wordt enkel nog eens verder benadrukt tijdens onder andere de ontspannen yoga in de duinen die onderdeel vormt van het festival. Kom ook relaxen en genieten deze zomer tijdens het WAVES Festival op Texel!

Video WAVES Festival op Texel


Data WAVES Festival 2024
zaterdag 08 juni
Hele dag

Dit betreft de afgelopen editie van WAVES Festival in juni 2024.

Adres
, De Koog


Controleer voor uw bezoek de openingstijden op de website van het evenement
Officiële website van WAVES Festival

Deel uw ervaring met WAVES Festival hieronder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *